O nas

Smo uspešno mlado podjetje in na trgu bomo kmalu 10 let. Nahajamo se na Tržaški cesti 65 v Mariboru ( zraven bivšega OBI-ja). V naši trgovini lahko vidite, testirate, kupite široki spekter najkvalitetnejšega orodja, okovja, pohištva, vodila, drobni pripomočki itd. Vsekakor je trgovina namenjena vsaki osebi, ki rada naredi kaj za svojo dušo in profesionalcem, od mizarjev, krovcev, tesarjev, gradbenikov, monterjev, parketarjev itd. Še najbolje, da se prepričate sami. Vljudno vabljeni!

Poslanstvo
 
Zagotovo je naše poslanstvo, da Vam, naše stranke zagotovimo kakovostno, dobro in uspešno storitev. Na tem področju se trudimo že nekaj let in se bomo tudi v bodoče. Veseli smo, če vidimo, da ste tudi VI zadovoljni z našim trudom!
Kaj so naše vrednote 

Poštenost, zadovoljstvo, spoštovanje, komunikacija in kakovost – to so naše vrednote, katere se nam zdijo danes zelo pomembne! Če ni naš odnos do Vas spoštljiv in odgovoren, je težko, da boste z našimi storitvami lahko zadovoljni. Zato se nam zdi to temelj dobrega dela in poslovanja. Drugo zelo močno vlogo igra kakovost. Naši materiali, naše storitve so kakovostne. Delamo namreč z najboljšimi izvajalci.

Za vas si vzamemo čas, da se lahko pogovorimo, vas slišimo, svetujemo in na koncu najdemo skupaj najboljšo rešitev. Vsekakor se potrudimo, da ustrežemo željam, ki so iz vaše strani, čeprav je včasih potrebno več časa in volje. To nas na koncu tudi odlikuje, da lahko res celostno pristopimo in smo boljši od , drugih.

Vizija

 

Če ste kot kupec, stranka zadovoljni, pomeni, da smo naredili dobro. Vizija za naprej je, da dolgoročno naredimo še veliko lepih zgodb skupaj!